دوره 7، شماره 1 - ( زبان کاوی کاربردی (JSAL) 1402 )                   جلد 7 شماره 1 صفحات 22-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sari A, Alyousef H. (2024). The Use Of Engagement Esources In GCSE EFL And ESL Reading Exams: A Practical Application Of Appraisal Theory [In English]. JSAL. 7(1), 1-22.
URL: http://jsal.ierf.ir/article-1-103-fa.html
ساری اسما، الیوسف هشام. استفاده از منابع تعامل در آزمون‌های دوره‌های GCSE EFL و ESL: کاربرد عملی نظریه ارزیابی [به زبان انگلیسی] زبان کاوی کاربردی (JSAL) 1402; 7 (1) :22-1

URL: http://jsal.ierf.ir/article-1-103-fa.html


1- دانشجوی دکتری، گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشکده هنر، دانشگاه ملک سعود، ریاض، عربستان سعودی
2- پروفسور، گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشکده هنر، دانشگاه ملک سعود، ریاض، عربستان سعودی ، hesham.alyousef@gmail.com
چکیده:   (291 مشاهده)
این مقاله اثربخشی تعامل را به عنوان زیرمجموعه چارچوب ارزیابی مارتین و وایت (2005) در دوره مطالعاتی ارزیابی‌های خواندن انگلیسی IGCSE نشان می‌دهد. این مطالعه بر نحوه تعامل نویسندگان آزمون IGCSE با خوانندگان خود و نحوه شکل گیری و گفتگو با بهره گیری از زبان ارزشیابی متمرکز می باشد. این مطالعه از یک طرح تحقیقی ترکیبی برای بررسی منابع تعامل در چهار آزمون خواندن IGCSE EFL/ESL استفاده کرده است. تجزیه و تحلیل چهار آزمون IGCSE EFL و ESL با استفاده از سامانه Engagement نشان داد که ترجیحات زبانی متفاوتی در بین آزمون‌دهندگان EFL و ESL وجود دارد. در حالی که هر دو آزمون دارای تعداد بیشتری از منابع هتروگلاس و «قراردادی» بودند، نحوه توزیع این عناصر در پرتو هدف و نوع ارزیابی هر امتحان تفاوت ایجاد می‌کرد، یعنی ویژگی تعامل در متون EFL برای ارائه چالش‌برانگیزتر استفاده گشت. این درحالی است که کیفیت متون ESL واضح تر در نظر گرفته شدند. درک کامل ویژگی‌های زیربنایی مشارکت می‌تواند به فراگیران کمک کند تا موقعیت‌های خلاقانه را تشخیص دهند، و تأثیر انتخاب‌های زبانی را ارزیابی کنند، هدف نوشتن را شناسایی کنند، و همچنین ایدئولوژی‌ها و اثربخشی اصولی را درک کنند. مقایسه بین متون ESL و EFL نشان می‌دهد که توجه بیشتر به حضور نویسنده و چالش‌های مذاکره صوتی از طریق مطالعه منابع تعامل، می‌تواند به آمادگی مشارکت‌کنندگان در آزمون EFL و ESL IGCSE برای عملکرد مؤثرتر کمک کند و همچنین درک متن آنها را افزایش داده و سبب تقویت مهارت های خواندن انتقادی گردد.
متن کامل [PDF 425 kb]   (54 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: آموزش زبان
دریافت: 1402/9/14 | پذیرش: 1402/12/25 | انتشار: 1402/12/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.